Femke in het nationaal partijbureau

Beste leden van sp.a Torhout

Deze morgen hield sp.a nationaal een administratief congres in Brussel. We zijn ontzettend trots jullie te kunnen melden dat Femke Verhoye, voorzitster van sp.a Torhout, er verkozen werd als lid van het nationaal partijbureau. Dat betekent dat zij vanaf maandag tweewekelijks samenzit met de partijtop en mee waakt over het reilen en zeilen binnen onze partij. Zoals we Femke kennen, zal zij dit doen recht uit het hart, met kennis van zaken en met de oprechte ambitie om met sp.a te strijden voor een warmere samenleving. Femke wil aan politiek doen voor en door de mensen, zodat onze partij terug een hecht blok wordt dat in 2024 zal gehoord worden door iedereen!

Uiteraard willen wij deze verkiezing van Femke graag vieren. Onze nieuwjaarsreceptie is daar een fijne gelegenheid toe. Noteer dus alvast in de agenda dat deze doorgaat op

Zaterdag 11 januari 2020 vanaf 17:00 in het Atheneum Eureka, Rijselstraat 110. Een officiële uitnodiging volgt nog!

Graag tot dan en bij deze al een heel mooi eindejaar gewenst.

Het bestuur van sp.a Torhout