Torhout gaat van start met een heuse welzijnsraad!

Onder impuls van onze schepen Paul Dieryckx wordt er een nieuwe stedelijke adviesraad opgericht die zowel professionele welzijnspartners als vertegenwoordigers uit de adviesraden, betrokken burgers en het lokaal bestuur samenbrengt. Wat is de bedoeling? Het bestuur wil op die manier signalen vanuit het werkveld, verenigingsleven … vlotter detecteren, lacunes opsporen in de dienstverlening, overleg en samenwerking stimuleren, en op haar beurt advies inwinnen en informatie verspreiden over nieuwe initiatieven of projecten.

Infomoment op 30 september, iedereen welkom!

Indien dit jou (of jouw vereniging, organisatie …) aanspreekt, kom vrijblijvend langs:
• donderdag 30 september
• van 19 tot 20 uur
• Locatie: Stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, Torhout

Meer info? Contacteer paul.dieryckx@torhout.be, schepen van sociale zaken of neem contact op het het sociaal huis (050 22 12 33)